Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΤΕΣΤ: Διάλεξε Τη Γάτα Που Σε Αντιπροσωπεύει Περισσότερο!



Τα τεστ προσωπικότητας είναι πάντα συναρπαστικά!

Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, είτε είστε περίεργοι για τους φίλους και την οικογένειά σας, είναι δύσκολο να αντισταθείτε!
# 1


Είστε ένα ήσυχο άτομο και ένας πραγματικά πιστός φίλος

Είστε εσωστρεφείς και δεν σας αρέσουν τα πλήθη. Μπορείτε να νιώσετε νευρικοί με τις νέες γνωριμίες, αλλά είστε απόλυτα χαλαροί όταν βρίσκεστε με στενούς φίλους.

Όταν περνάτε πολύ χρόνο σε μια παρέα, χρειάζεστε λίγο χρόνο απομόνωσης μετά.
#2


Είστε δοτικοί και λίγο τελειομανείς

Έχετε την τάση να θέτετε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων πάνω από τη δική σας. Είστε ευαίσθητοι και προσηλωμένοι.


Είστε πολύ πιστοί φίλοι και δυσκολεύεστε να φύγετε από μια σχέση. Ανησυχείτε πολύ, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια.
#3


Είστε πολύ δημιουργικοί και μισείτε να ακολουθείτε το πλήθος

Είστε καλλιτεχνικοί και συναισθηματικοί. Μπορείτε να βιώσετε τα συναισθήματα πιο βαθιά και έντονα σε σύγκριση με τους περισσότερους ανθρώπους.

Είστε καινοτόμοι και σας αρέσει να σκέφτεστε νέες ιδέες. Ωστόσο, μερικές φορές οι άνθρωποι σας παρεξηγούν, λόγω της μοναδικής σας προοπτικής για τη ζωή.
#4


Είστε κοινωνικοί και διασκεδαστικοί, αλλά και λίγο αποδιοργανωμένοι

Αγαπάτε να κάνετε τους ανθρώπους ευτυχισμένους, είτε μαγειρεύοντας γι ‘αυτούς το αγαπημένο τους φαγητό, είτε κάνοντάς τους να γελάσουν. Σας αρέσει να ονειροπολείτε, αλλά και να περνάτε χρόνο έξω από το σπίτι, ξεχνώντας όλες τις ευθύνες του πραγματικού κόσμου.

Ωστόσο, όταν τελικά σταματήσετε να αναβάλλετε τις υποχρεώσεις σας και αφοσιωθείτε σε αυτές, είστε ένας εξαιρετικά σκληρός εργάτης. Είστε αυθεντικοί και δεν φοβάστε να δείξετε την αστεία πλευρά σας.
#5


Είσαι πολύ παρατηρητικοί και ανοιχτόμυαλοι

Σας αρέσει να ακούτε πρώτα αυτά που έχουν να πουν οι άλλοι, πριν εκφράσετε τις δικές σας απόψεις. Μπορείτε συνήθως να καταλάβετε τι αισθάνεται κάποιος, ακόμα και όταν προσπαθεί να το καλύψει.

Είστε πολύ αποτελεσματικοί στην επίλυση προβλημάτων και πάντα λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη των άλλων.
#6


Είστε πολυάσχολοι και εκτιμάτε τη σκληρή δουλειά

Ξέρετε τι θέλετε και δεν φοβάστε να κάνετε σκληρή προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Σας νοιάζει πώς σας βλέπει ο κόσμος και δίνετε μεγάλη προσοχή στην εμφάνισή σας.

Έχετε υψηλά ηθικά πρότυπα και, όταν χρειαστεί, θα βγείτε από τον δρόμο σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Είστε συνήθως πολύ σοβαροί και σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να ζήσετε το παρόν.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Πηγή: dailyinformator.com

Πηγή
http://www.truelife.gr/test-dialexe-ti-gata-poy-se-antiprosopeyei-perissotero/