Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Πώς κρύβονται οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες με το μακιγιάζ


Δώσε σημασία στη σωστή βάση
Υπάρχει τρόπος να κρύψουμε και την παραμικρή ρυτίδα ή λεπτή γραμμή του προσώπου μας με εύκολα tips;
Η απάντηση είναι θετική. Πώς;
Πρώτα εστιάζουμε στη βάση που θα δημιουργήσουμε με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ, για σωστή εφαρμογή.
Άπλωσε στο πρόσωπο ένα primer, έτσι ώστε να προετοιμάσεις το δέρμα για το foundation που θα ακολουθήσει, για να μείνει έτσι αναλλοίωτο για ώρες.
Περιμένεις λίγο να απορροφηθεί η υγρασία και συνεχίζεις με το foundation καλό θα ήταν να έχεις αντιγηραντικό φον ντε τεν, αφού βοηθά στη λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών και χαρίζει πιο ομοιόμορφη όψη. Είναι σημαντικό να δουλεύεις μικρή ποσότητα, με ταμποναριστές κινήσεις, «γεμίζοντας» τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 
Αν υπάρχει ανάγκη για έξτρα κάλυψη ένα κρεμώδες concealer έναν τόνο πιο ανοιχτό από τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου θα σε βοηθήσει τοπικά.
Τέλος χρειάζεσαι μία διάφανη πούδρα, σε μορφή σκόνης, την οποία θα εφαρμόσεις με πινέλο για να σταθεροποιήσεις τη βάση στο πρόσωπο. Απόφυγε την υπερβολική ποσότητα, επειδή έτσι βαραίνει το δέρμα και θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.
Προτίμησε γήινες σκιές για το μακιγιάζ των ματιών σου Σε περίπτωση που έχεις λεπτές γραμμές στα μάτια, το μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, βοηθά να δείχνει πιο τονισμένο το βλέμμα.
Αν πάλι προτιμάς τα έντονα χείλη επέλεξε σκούρο καφέ, κόκκινο ή ένα ζωηρό πορτοκαλί κραγιόν. Ως κλασικές αποχρώσεις που είναι ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

mylife.offsite.com.cy

Πηγή
http://www.ekriti.gr/gynaika-omorfia/pos-kryvontai-oi-leptes-grammes-kai-rytides-me-makigiaz#sthash.yA0BfPTq.Em0D04gx.dpbs