Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Πως πρέπει να χτενίζεις τα μαλλιά σου ανάλογα με τα σκουλαρίκια που φοράς!



Στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς τα πάντα είναι μελετημένα.
Θα σου δώσω ένα πολύ απλό παράδειγμα: μια διάσημη ετοιμάζεται για το red carpet.
Ο στιλίστας επιλέγει τα ρούχα και τα κοσμήματά της.
Αν το κόσμημα που έχει επιλέξει να της φορέσει είναι σκουλαρίκια, αμέσως μετά καλείται ο hair stylist να βρει το χτένισμα εκείνο που ...;.
θα αναδείξει τέλεια τα σκουλαρίκια (έτσι, για να είναι ευχαριστημένος και ο οίκος που της έδωσε να τα φορέσει στο red carpet. Αργότερα, βέβαια, επιστρέφονται!).
Εμείς δεν είμαστε διάσημες και άρα δια της ατόπου απαγωγής δεν έχουμε ούτε στιλίστα ούτε hair stylist ...; Νομίζεις! Μπορεί να μην σου διαλέξουμε εμείς τα σκουλαρίκια που θα φορέσεις, αλλά μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε ως προς το χτένισμα που θα κάνεις για να τα αναδείξεις!
Πέντε διαφορετικά σκουλαρίκια, πέντε διαφορετικά χτενίσματα ...; Εσύ ποια θα φορέσεις;

 

Πολύτιμοι λίθοι

Πώς θα τα φορέσεις: Όταν έχεις να κάνεις με ένα ζευγάρι ακριβά σκουλαρίκια, το τελευταίο που πρέπει να κάνεις είναι να τα κρύψεις αφήνοντας τα μαλλιά σου κάτω! Η καλύτερη επιλογή είναι ένα half up με τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω και αρκετό κρεπάρισμα στην κορυφή.

Που θα τα φορέσεις: Σε επίσημα events, σε γάμο (ή στον γάμο ΣΟΥ!), στο ρομαντικό dinner με τον καλό σου, που θα έχετε βγει να γιορτάσετε την επέτειό σας.

Tip: το μακιγιάζ σου πρέπει να είναι ήσυχο. Ένα eyeliner με τραβηγμένη γραμμή στην εξωτερική γωνία, φυσικά χείλη και λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά είναι ό,τι πρέπει!

 

Κουμπωτά σκουλαρίκια

Πώς θα τα φορέσεις: Τα κουμπωτά σκουλαρίκια ή οι πέρλες είναι κομψές και, όπως και στην παραπάνω περίπτωση, μπορεί πολύ εύκολα να χαθούν αν αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω. Πιάσε σε ένα χαμηλό σινιόν με βαθιά χωρίστρα και ολοκλήρωσε τον ρομαντικό χαρακτήρα που αποπνέουν τα σκουλαρίκια αυτά.

Που θα τα φορέσεις: Από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο. Οπωσδήποτε, όμως, όχι στο γυμναστήριο φορώντας τις φόρμες σου.

Tip: Παίξε με το μακιγιάζ σου άφοβα αποφεύγοντας, όμως, τα πολύ funky χρώματα! Δεν ταιριάζουν έτσι κι αλλιώς με τον κλασικό αέρα που αποπνέει αυτό το στιλ. Κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι αρκετό για να σου δώσει στιλ.

 

Κρίκοι

Πώς θα τα φορέσεις: Τίποτα δεν μπορεί να αναδείξει περισσότερο ένα ζευγάρι κρίκους από το all time classic ponytail πιασμένο σχεδόν στην κορυφή του κεφαλιού. Δίνει ένα touch 802s, ενώ ταυτόχρονα κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ sexy!

Που θα τα φορέσεις: Στο club ή στο ποτό με τις φίλες σου. Αποπνέει μια flirty διάθεση και νεανικού στιλ.

Tip: Οι κρίκοι από μόνοι τους αρκούν. Απόφυγε να τους συνδυάσεις με πολλά αξεσουάρ και οπωσδήποτε όχι με κολιέ!

 

Ethnic σκουλαρίκια με πέτρες!

Πώς θα τα φορέσεις: Τα ethnic σκουλαρίκια με πέτρες συνδυάζονται τέλεια με ένα χαλασμένο top knot. Όσο πιο χαλασμένο τόσο το καλύτερο! Κι εδώ, μάλιστα, δεν πρέπει να περιοριστείς ως προς τα υπόλοιπα αξεσουάρ.

Που θα τα φορέσεις: Στο shopping, στις χαλαρές απογευματινές σου βόλτες, στις weekend αποδράσεις ή στο σινεμά. Απόφυγέ το, όμως, σε επίσημες εμφανίσεις σου.

Tip: Το the no make up make up συνδυάζεται τέλεια με αυτό το ethnic- boho look!

 

Καταρράκτες

Πώς θα τα φορέσεις: Αυτού του τύπου τα μακριά σκουλαρίκια μπορούν να φορεθούν είτε με τον πρώτο τρόπο (βλ. Angelina Jolie) ή όπως τα φοράει η Blake Lively, δηλαδή με ένα ατημέλητο half up με χωρίστρα στη μέση. Αυτό που θα επιλέξεις τελικά, εξαρτάται καθαρά και μόνο από εσένα! Αν νιώθεις περισσότερο girly ακολούθησε τη δεύτερη οδό!

Που θα τα φορέσεις: Είναι η ιδανική λύση για το party του γραφείου ή τις εξόδους σου που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες λόγω γιορτών!

Tip: Απόφυγε το βαρύ make up! Τα σκουλαρίκια σου από μόνα τους είναι πολύ εντυπωσιακά. Φρόντισε να εξασφαλίσεις ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα και αν θες να δώσεις κι ένα ενημερωμένο twist δανείσου την απόχρωση της σκιάς σου από τα σκουλαρίκια σου!

Πηγή
http://www.tlife.gr