Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τι φανερώνει το χρώμα των μαλλιών σας;


Το χρώμα των μαλλιών σας είναι πολύ σημαντικό για τη συνολικότερη εικόνα σας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούμε σε κάποιον.
Μάθετε τι φανερώνει το χρώμα των μαλλιών σας στους άλλους και σκιαγραφήστε την προσωπικότητα των άλλων ανθρώπων μέσα από το χρώμα των μαλλιών τους!



Ξανθό
Το ξανθό χρώμα μαλλιών δηλώνει πως είστε άνετη, λαμπερή και σέξι. Αγνοείστε τα ανέκδοτα για τις ξανθιές και υιοθετήστε το μότο της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστρια της κάντρυ, Ντόλυ Πάρτον: «Εγώ δεν προσβάλλομαι από όλα αυτά τα χαζά αστεία για τις ξανθιές γιατί ξέρω πως δεν είμαι χαζή και επίσης ξέρω πως δεν είμαι ξανθιά!».

Καστανό

Εάν το χρώμα των μαλλιών σας είναι καστανό, είστε η σταθερή αξία, το αγαπητό κορίτσι της διπλανής πόρτας… Εκπέμπετε το δικό σας ερωτισμό και ξέρετε πώς να περνάτε καλά. Είστε η πιο άνετη μαμά και η πιο αξιόπιστη συνεργάτης του αφεντικού σας…εάν δεν είστε εσείς το αφεντικό δηλαδή!

Μαύρο

Η γυναίκα με τα μαύρα μαλλιά είναι μποέμ τύπος. Σκοτεινή και μυστήρια… κρύβει πολλά μυστικά αλλά μπορεί να σου μαγειρέψει και την καλύτερη μακαρονάδα που έφαγες ποτέ… και θα έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της για σένα…

Κόκκινο

Είναι οι κοκκινομάλλες φωτιά και λάβρα; Είναι τόσο καυτές όσο και τα μαλλιά τους; Οι άντρες δεν αντιστέκονται εύκολα στις κοκκινομάλλες που ξέρουν πώς να διασκεδάζουν πραγματικά! Ανάμεσα στις πιο διάσημες κοκκινομάλλες συγκαταλέγονται οι: Kirsten Dunst, Clara Bow, Bette Davis και η βασίλισσα Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας.

Γκρίζο

Οι γυναίκες με γκρίζα μαλλιά είναι γυναίκες ώριμες, σταθερές, έμπιστες και περήφανες. Τα γκρίζα μαλλιά δείχνουν μια άνετη προσωπικότητα χωρίς κόμπλεξ και φανερώνουν εσωτερική ομορφιά και σοφία. Τα γκρίζα μαλλιά δηλώνουν πως «έχω ζήσει τη ζωή μου και είμαι περήφανη γι’αυτό».

Τα μαλλιά αποκαλύπτουν ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μας, γι’αυτό κι εσείς διαλέξτε το χρώμα των μαλλιών σας ανάλογα με αυτό που θέλετε να εκπέμπετε στους άλλους…κι αν πάλι το βαρεθείτε δεν έχετε παρά να το αλλάξετε!

Πηγή: womans.gr


Πηγή
http://www.womantime.gr