Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Υπάρχει μέλλον με τον πρώην βάσει ζωδίου;


"Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ" λέει το άσμα και εσύ βρέθηκες χωρισμένη και πικραμένη με την ελπίδα ότι ο πρώην καλός σου θα δει το φως και θα σου χτυπήσει την πόρτα; Το θέμα είναι κατά πόσο είναι κάτι τέτοιο εφικτό να γίνει και κατά πόσο θα ακούσεις το κουδούνι της πόρτας σου να χτυπάει. Διάβασε παρακάτω λοιπόν, ποια ζώδια όταν κλείνουν την πόρτα της καρδιάς τους και του έρωτα την κλείνουν για τα καλά και δεν ξαναχτυπάνε το κουδούνι σου με τίποτα και ποια είναι εκείνα τα ζώδια που ενδέχεται να σου κάνουν "ντιν-ντον".



Κριός: Καλύτερα μια νέα αγάπη!

Σπάνια η όρεξή του επανέρχεται στη θέα ενός ξαναζεσταμένου φαγητού, όσο νόστιμο κι αν φαίνεται. Ενεργεί με κίνητρο τον ενθουσιασμό, την ακαριαία έλξη. Κι όταν το πάθος έχει περάσει, κλείνει την πόρτα πίσω του χωρίς φιλοφρονήσεις ή ικεσίες, έτοιμος να την ανοίξει σε νέα αγάπη. Ακόμα και μετά το χωρισμό, όμως, διατηρεί με τις πρώην φιλική σχέση και εδώ είναι που πρέπει εσύ να διαλέξεις τι θέλεις με τον τύπο. Κι αν οι σεξουαλικές ορμές του είναι έντονες εξαιτίας μακράς αποχής, η φλόγα ίσως να ανάψει και πάλι.


Ταύρος: Πάντα η παλιά είναι αλλιώς!

Μια ήδη γνωστή σύντροφος είναι για τον άντρα Ταύρο καθησυχαστική και τον κάνει να νιώθει οικεία. Δεν χρειάζεται να ρισκάρει, να αυτοσχεδιάσει, να υποκριθεί, να φυλαχτεί, να μαντέψει, να εξηγήσει. Όλα ρέουν ευκολότερα: Θυμάται το δέρμα σου, το άρωμά σου, τα χάδια και τη φωνή σου, που, αν του άρεσαν κάποτε, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα του αρέσουν και τώρα, πράγμα που σημαίνει πώς αν ο πρώην καλός σου ανήκει στο ζώδιο δεν αποκλείεται να βρεθεί πολύ σύντομα στην αγκαλιά σου.


Δίδυμοι: Κάποια πρώην μα ποια πρώην;

 Ο πρώην είναι Δίδυμος; Τότε σκέψου ότι η σχέση σας μπορεί να έμεινε στα χαδάκια ή να έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας δίχως να τα ανέβει φυσικά αλλιώς δεν θα το διάβαζες τώρα, πράγμα το οποίο πρέπει να σε διδάξει ότι το ζώδιο αυτό είναι απρόβλεπτο. Η ζωή του είναι γεμάτη από προσποιητές σχέσεις ή άλλες που έχουν μείνει μετέωρες και δεν είναι σπάνιο που ένα παιχνίδι με τα μάτια, με υπαινιγμούς και μισόλογα μένει στη μέση όταν ανακύπτει ένας νέος έρωτας για αυτό μην περιμένεις άδικα, προχώρα και εσύ τη ζωούλα σου και άφησέ τον!


Καρκίνος: Σε θυμάμαι πάντα.

Ίσως για εκείνον τίποτα να μην τελειώνει πραγματικά, τουλάχιστον όσον αφορά τις ερωτικές ιστορίες! Το παρελθόν περνά στο παρόν μέσα από κομμάτια που δυσκολεύεται να αποχωριστεί: φωτογραφίες, γράμματα, ακόμα και εισιτήρια του τραμ, αλλά κυρίως εκείνον το θησαυρό αναμνήσεων που προστατεύει για πάντα μέσα του. Γι' αυτό η πιθανότητα να σου χτυπήσει την πόρτα είναι εξαιρετικά μεγάλη. Μόνο όμως αν δεν τον έκανες να υποφέρει πολύ.


Λέων: Σε ξεχάσαμε σου λέω!

Κάθε σχέση δύο ανθρώπων πρέπει να είναι μοναδική. Πόσο πεζή είναι η ιδέα της επανασύνδεσης με την πρώην για έναν Λέοντα! Αν τον άφησες εσύ και τώρα το μετάνιωσες, να είσαι σίγουρη πως σε έχει ήδη διαγράψει για πάντα από τη ζωή του, οπότε μην περιμένεις και πολύ το κουδούνι να κάνει "ντιν-ντον". Εκτός κι αν πρόκειται για μια πρόκληση που θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει…


Παρθένος: Ένα παράθυρο στην καρδιά του!

 Γενικά του είναι πιο εύκολο να κρυώνει παρά να καίγεται, ακόμα και στα θέματα του έρωτα. Όταν έχει τελειώσει, έχει τελειώσει. Μια πόρτα στην καρδιά του κλείνει και εμποδίζει την αμφιβολία. Εξάλλου, προτού αποφασίσει να χωρίσει, έχει αναλογιστεί τις πιθανές συνέπειες του γυρισμού, ενώ συχνά έχει ήδη βρει την αντικαταστάτρια σου.


Ζυγός: Η γοητεία του παρελθόντος!

Είναι εγωιστής και αναποφάσιστος, αλλά όταν επιτέλους συναντά το μυθικό και σπάνιο άλλο του μισό, γραπώνεται πάνω του. Κι αν η σχέση τελειώσει (δεν έχει σημασία από ποια πλευρά), υπάρχει ο κίνδυνος να θρηνεί για πολύ καιρό, ακόμα κι αν ένας νέος έρωτας μπει στη ζωή του. Το ενδεχόμενο να έρθει και πάλι κοντά σου δεν αποκλείεται, ειδικά αν διατηρείτε επαφή!


Σκορπιός: Μια δεύτερη δοκιμή θα σας πείσει!

Μια συνεχής εναλλαγή θανάτου και αναγέννησης: αυτή είναι η υπογραφή του. Ακόμα και στον έρωτα. Καμία ερωτική ιστορία δεν είναι αιώνια και, για τον ίδιο λόγο, καμία ιστορία δεν μπορεί πραγματικά να τελειώσει, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βρεθεί ξανά σε γνώριμες αγκαλιές όπως η δική σου. Και, σε σπάνιες περιπτώσεις, ίσως και να βρεθεί να έχει μια διπλή ζωή, γι'αυτό έχε το νου σου!

Τοξότης: Μόνο για διασκέδαση…

Είναι μια χαρούμενη ψυχή, που συνήθως κρατά απόσταση από δράματα και μπερδέματα. Ένας έρωτας που έχει τελειώσει μπορεί να μεταμορφωθεί σε σοβαρή φιλία στερημένη από μνησικακία, πόνο και ερωτικά μπερδέματα. Η λαχτάρα να τα ξαναβρείτε δεν μπορούμε να πούμε ότι τον τρελαίνει ακόμα κι αν είναι μόνος αν και μια βουτιά στο παρελθόν δεν του φαίνεται κακή ιδέα, αλλά έχε κατά νου ότι μπορεί και να την κάνει μετά από αυτό με ελαφρά.


Αιγόκερως: Δύσκολο μεν, αλλά…

 Για να ερωτευτεί πραγματικά, μπορεί να του πάρει μια ολόκληρη ζωή! Δεν είναι εύκολο να γκρεμίσει τα τείχη του, αλλά όταν η καρδιά του, το μυαλό του και το σώμα του λένε "φτάνει", δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να τον κάνει να γυρίσει πίσω. Ούτε για μία νύχτα, ούτε μετά από ένα μεθύσι, ούτε από απελπισία ή εξαιτίας ενός στοιχήματος με τον ίδιο του τον εαυτό. Φυσικά, με σπάνιες εξαιρέσεις.


Υδροχόος: Να συστηθούμε ξανά;

Μεταξύ των δώδεκα ζωδίων, δυσκολότερα απ' όλα θα γίνετε δύο φιλαράκια με τον πρώην τον Υδροχόο. Να γιατί μετά από μερικά χρόνια (ή μήνες) η ιδέα να επιστρέψει στο παρελθόν, ακόμα και για σεξουαλικούς λόγους, του ακούγεται αιμομικτική. Φυσικά, δεν υπολογίζουμε το βαθμό στον οποίο είναι ανοιχτός στο μέλλον... Είναι καλύτερο να κάνει λάθη πειραματιζόμενος παρά να επαναλάβει τα ίδια για εκείνον οπότε μην περιμένεις άδικα.


Ιχθύες: Έχει και το παλιό τη γλύκα του!
 Για εκείνον ο έρωτας είναι ένα φανταστικό ταξίδι, βουτιά στο κενό, στομαχόπονος, όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται βαρετά, κοινότοπα. Φυσικά και μπορεί να τα ξαναβρεί με την πρώην ή αλλιώς εσένα, γιατί πρόκειται για κάποια που δεν έχει κατακτήσει πραγματικά, που τον έκανε μάταια να υποφέρει. Και μπορεί να επιστρέφει στα ίδια μέχρι να βρεθεί κάτι πιο πολύπλοκο και μπερδεμένο στον ορίζοντα.

Γεωργία Αρσενίου, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη


Πηγή
http://www.womenonly.gr