Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δείτε ποια είναι τα πιο κατάλληλα χρώματα μαλλιών, σύμφωνα με το ζώδιό σας



Γυναίκα Κριός:
Οι γυναίκες Κριοί είναι δραστήριες, ομιλητικές, και διακρίνονται στον επιχειρηματικό τομέα. Έχουν κομψό, καλογραμμένο σώμα. Σ΄αυτές τις ελκυστικές γυναίκες ταιριάζουν όλες οι κόκκινες αποχρώσεις μαλλιών.


Γυναίκα Ταύρος:
 Οι γυναίκες Ταύροι είναι ευαίσθητες και συναισθηματικά εύθραυστες. Παρότι εξωτερικά φαίνονται απαθείς, είναι πολύ θερμές. Για τα δικά τους μαλλιά είναι ...
κατάλληλες οι ξανθές και κόκκινες αποχρώσεις.

Γυναίκα Δίδυμος:
 Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι δυναμικές και χαρούμενες, έξυπνες κι ελκυστικές. Αλλάζουν γνώμη πολύ συχνά, κι έτσι είναι δύσκολο για τους άλλους να τις καταλάβουν. Οι ανταύγειες είναι ιδανικές γι΄ αυτές τις τόσο… πολύχρωμες γυναίκες.

Γυναίκα Καρκίνος:
 Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι ειλικρινείς, ρομαντικές, φιλικές και τέλειες νοικοκυρές. Αγαπούν την οικογένειά τους και το σπίτι τους. Το καφέ της μόκας, το ανοιχτό καφέ και οι μελί ανταύγειες είναι τα χρώματα που τονίζουν τα μαλλιά της γυναίκας Καρκίνου.

Γυναίκα Λέων:
Οι γυναίκες Λέοντες έχουν αυτοπεποίθηση, είναι δραστήριες και χαρούμενες. Το φουντουκί είναι το χρώμα μαλλιών που τους ταιριάζει περισσότερο.

Γυναίκα Παρθένος:
Οι γυναίκες Παρθένοι είναι εκλεπτυσμένες, υπεύθυνες και δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Οι αποχρώσεις του ξανθού και του ανοιχτού καφέ είναι ιδανικές γι΄αυτές τις γυναίκες.
Γυναίκα Ζυγός:
 Οι γυναίκες Ζυγοί είναι όμορφες, γεμάτες ζωντάνια, και τραβούν αμέσως την προσοχή. Το καστανό και τα σκούρα χρώματα τούς ταιριάζουν πολύ.

Γυναίκα Τοξότης:
Οι γυναίκες Τοξότες είναι καλλιεργημένες, ευφυείς κι έχουν ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ. Συγχωρούν εύκολα, όσο θυμωμένες κι αν είναι. Το καστανό και τα σκούρα χρώματα μαλλιών είναι κατάλληλα για τις χαριτωμένες γυναίκες Τοξότες.
Γυναίκα Αιγόκερως:
 Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι χαρούμενες, εργατικές και φιλόδοξες. Τους αρέσει να κουβεντιάζουν. Το χρώμα της κανέλλας είναι ιδανικό γι΄αυτές.

Γυναίκα Υδροχόος:
 Οι γυναίκες Υδροχόοι είναι ανεξάρτητες, έξυπνες και αποφασιστικές. Έχουν ζεστή καρδιά και φωτεινό, ζωηρό χαρακτήρα. Τα φλογερά κόκκινα χρώματα είναι αυτά που τους ταιριάζουν περισσότερο.

Γυναίκα Ιχθείς:
Οι γυναίκες Ιχθείς είναι συμπαθητικές, ελκυστικές και φιλόδοξες. Τους αρέσει να βρίσκονται στο σπίτι. Το χρώμα της κανέλλας και οι αποχρώσεις του καφέ αναδεικνύουν τα μαλλιά της συναισθηματικής γυναίκας Ιχθείς.

Πηγή

http://miss24gr.blogspot.com