Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσο snob είσαι τελικά;


Πόσο δεκτική είσαι με τους άλλους; Τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις; Κάνε το quiz και μάθε αν είσαι snob και πόσο...
 


Οργανώνεις μια συνάντηση με τους φίλους σου για τα γενέθλια σου. Που θα τους καλέσεις;

  1. Στο μπαράκι της γειτονιάς. Το έχουμε κάνει στέκι...τι το διαφορετικό έχει η σημερινή μέρα;
  2. Σε ένα εστιατόριο με λογική τιμή, αλλά και ησυχία. Θα το εκτιμήσουν οι κολλητοί μου!
  3. ΤΤο ολοκαίνουριο hot club της πόλης. Μπορεί να ξοδέψω το μισό μου μισθό και να στριμωχτώ με άλλους 1000 θαμώνες, αλλά είναι το ιδανικό μέρος!

Βγαίνεις πρώτο ραντεβού με έναν γοητευτικό τύπο. Όταν η συζήτηση έρχεται στη δουλειά, σου λέει πως κάνει κάτι που αγαπά, παρά το γεγονός ότι ξέρεις πως ο μισθός του δεν αγγίζει κάν τα 5 ψηφία. Πώς αντιδράς;

  1. Απαθής. Άλλοι σύντροφοί μου στο παρελθόν δεν είχαν κάν δουλειά. Δεν είμαι και τόσο επιλεκτική!
  2. Είμαι αισιόδοξη. Στο κάτω, κάτω είναι πού σημαντικό που κάνει αυτό που αγαπά!

Είσαι για shopping therapy και πέφτεις πάνω σε δύο παντελόνια. Το ένα η πιο hot μάρκα και το άλλο λιγότερο γνωστό, στη μισή τιμή, αλλά εξίσου ελκυστικό. Ποιο θα αγοράσεις;

  1. Το φθηνό φυσικά. Αν έδινα τόσα λεφτά στο παντελόνι, θα φοβόμουν και να το φορέσω!
  2. Το φθηνότερο και με τα λεφτά που θα μου περισσέψουν θα κάνω κι ένα υπέροχο μανικιούρ!
  3. Το ακριβό χωρίς άλλη κουβέντα. Είναι όλα θέμα prestige!

Το αφεντικό σου προσλαμβάνει μια νέα κοπέλα και σου ζητά να της δείξεις τη δουλειά και να την βγάλεις για φαγητό το μεσημέρι προκειμένου να αισθανθεί άνετα. Όταν την γνωρίζεις βλέπεις πως δεν είναι και τόσο “κοκέτα” και είναι μια απλή, καθημερινή γυναίκα. Όταν έρχεται η ώρα για μεσημεριανό:

  1. Της φέρεσαι με απόλυτη ευγένεια. Είναι πολύ πιθανό να είναι πιο έξυπνη και ικανή από σένα!
  2. Την πηγαίνεις στο αγαπημένο σου στέκι και ανυπομονείς να την γνωρίσεις καλύτερα. Είναι μέρος της ομάδας πλέον!
  3. Την πηγαίνεις σε κάποιο απόμερο εστιατόριο, όπου ξέρεις πως δεν θα σε δει κανεις να κυκλοφορείς μαζί της. Καλύτερα να πεθάνεις, παρά να σε δουν να τρως μαζί με κάποια σαν κι αυτή!

Μένεις για λίγο μόνη σου στο σπίτι του νέου σου φλερτ. Από που θα ξεκινήσεις το ψάξιμο;

  1. Από το γραφείο και τα συρτάρια του. Ψάχνεις για φωτογραφίες, μπλουζάκια σε x-small μέγεθος, ενοχοποιητικές φωτογραφίες από τις πρώην του!
  2. Στην βιβλιοθήκη του. Είναι λάτρης της λογοτεχνίας ή των μυθιστορημάτων;
  3. Στη ντουλάπα, το ψυγείο και το ντουλαπάκι του μπάνιου. Αν έχει γούστο στα ρούχα, βιολογικά προϊόντα στο ψυγείο και fancy facial scrub, τότε αξίζει τον κόπο.

Βγήκαν οι νέες τάσεις της μόδας στο TLIFE Fashion. Ποιο είναι το σχέδιο δράσης;

  1. Κανένα. Οι νέες τάσεις πιθανότατα θα δείχουν λίγο παράταιρες πάνω μου.
  2. Θα πάρω ένα εκπληκτικό trendy gadget, αλλά μέχρι εκεί. Προτιμώ να ξοδεύω χρήματα σε κλασικά κομμάτια που δεν τα επηρεάζει η μόδα.
  3. Θα αγοράσω όσο περισσότερα μπορώ. Πρέπει η εικόνα μου να ταιριάζει με τις επιταγές της μόδας ανά πάσα στιγμή.
                                               Αποτελέσματα


          Περισσότερα Α
    Παρά το γεγονός πως η υπομονή και η ευγένεια με τους άλλους είναι θαυμαστές, δεν είναι ανάγκη να φτάνεις στο σημείο να θεωρείς όλους τους άλλους καλύτερους από εσένα. Το να επιδιώκεις τα...μεγάλα πράγματα – ένα ζευγάρι παπούτσια που πραγματικά λατρεύεις, την προαγωγή που σου αξίζει, ή ένα ραντεβού με τον γλυκούλη που γνώρισες στο γυμναστήριο – δείχνει αυτοεκτίμηση και σιγουριά. Αν πιστέψεις ότι το αξίζεις, όλοι θα το πιστέψουν μαζί σου!

     

    Περισσότερα Β

    Έχεις καλό γούστο και το μάτι σου πέφτει στα φίνα και ξεχωριστά πράγματα. Αντιλαμβάνεσαι όμως πως η ζωή δεν είναι μόνο αυτό. Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, πράγμα που σημαίνει πως δεν βιάζεσαι να κρίνεις τους άλλους από το “περιτύλιγμα”! Μπορεί να μην σου φανεί χρήσιμο σήμερα, αλλά κάποια μέρα αυτό σου το προσόν θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

     

    Περισσότερα C

    Η snob συμπεριφορά σου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη δουλειά, τους φίλους και την σχέση σου. Οι ανώτεροι σου μπορεί να σε δουν σαν κακό συνεργάτη και οι δικοί σου άνθρωποι συχνά θα νιώσουν άβολα από τον κυνισμό σου. Θα αισθανθούν πως δεν ενδιαφέρεσαι για κανένα παρά για τον εαυτό σου. Είναι σημαντικό να δίνεις στους ανθρώπους μια ευκαιρία.
    Πηγή  http://friendshappyhours.blogspot.com