Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς να φοράμε σωστά το καλσόν



Το καλτσόν είναι η δεύτερη επιδερμίδα της γυναίκας, το υποχρεωτικό αξεσουάρ της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως από τις τάσεις
της μόδας και τις κλιματικές συνθήκες. Το καλτσόν προσδίδει σεξαπίλ και θηλυκότητα στην γυναίκα, που το φοράει.




Σήμερα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από καλτσόν για κάθε στυλ, στο οποίο μπορείτε να το προσθέσετε.


Καλτσόν με ουδέτερο χρώμα

καλτσόν, Καλτσόν με ουδέτερο χρώμα
Σε περίπτωση που το καλτσόν αποτελεί ένα κομμάτι από το επαγγελματικό σας ντύσιμο, καλύτερα θα ήταν να διαλέξετε το ουδέτερο χρώμα, που θα συμπληρώνει τέλεια την εμφάνισή σας στο χώρο εργασίας. Εκτός του γραφείου, το ουδέτερο χρώμα του καλτσόν είναι για τις κυρίες, οι οποίες προτιμούν μια κομψή εμφάνιση και στην καθημερινότητα.


 

 

Χρωματιστά καλτσόν


Τα καλτσόν σε ασυνήθιστα χρώματα, όπως το κόκκινο, το μωβ και μπλε απαιτούν εκ των προτέρων σχεδιασμό του ντυσίματος. Η ιδανική περίπτωση είναι να συνδυάσετε το χρώμα των υποδημάτων σας με το χρώμα του καλτσόν. Τα υπόλοιπα χρώματα, που υπάρχουν στο ντύσιμο σας πρέπει να συμπληρώνονται μεταξύ τους.

 

 

 

 

Καλτσόν με σχέδια




Αυτή η κατηγορία συμπεριλαμβάνει όλα τα καλτσόν, που έχουν οτιδήποτε σχέδια, όπως λουλούδια, πλέγματα κλπ. Εδώ το σημαντικότερο είναι το ντύσιμο σας να δημιουργεί εντύπωση για  ένα μονόχρωμο και κλασσικό μοντέλο, το οποίο τονίζει τα σχέδια του καλτσόν. Αυτά τα καλτσόν είναι κατάλληλα για φορέματα και φούστες.







και.....

καλτσόν, Καλτσόν με σχέδιαΥπάρχει και ένα άλλο είδος καλτσόν, που έχει μια μοναδική γραμμή στο πίσω μέρος, σε όλο το μήκος του ποδιού μέχρι τον αστράγαλο. Εδώ το σημαντικό είναι η γραμμή του ποδιού να είναι τέλεια και να μην είναι στραβή. Αυτό το είδος καλτσόν έχει πολύ καλή εμφάνιση και ειδικά εάν είναι σε σκούρο χρώμα, σε συνδυασμό με φούστες και φορέματα με σκούρα χρώμα και υποδήματα με ψηλό τακούνι.

Πηγή