Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μικρά μυστικά για λαμπερό και υγιές χαμόγελο


Θέλετε το χαμόγελό σας να λάμπει και να σφύζει από υγεία; Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να διαβάσετε και να «κλέψετε» τα δικά μας μικρά μυστικά που θα σας χαρίσουν στοματική υγεία και ολόλευκα δόντια!

Πήγατε στον οδοντίατρό σας για καθαρισμό, αλλά σας είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε το αποτέλεσμα; Μπορείτε με έναν απλό, και κυρίως οικονομικό τρόπο, να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της λεύκανσης: χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα και θα μας θυμηθείτε! Τοποθετήστε στην οδοντόβουρτσά σας μια μικρή ποσότητα σόδας, ίση με ένα μικρό ρεβίθι και βουρτσίστε τα δόντια σας! Με αυτό τον τρόπο θα αναδείξετε και θα διατηρήσετε το λευκό χρώμα που θα σας κάνει να χαμογελάτε άφοβα!
Εδώ και πολλά χρόνια, διάφορες έρευνες συνδέουν το κρασί με πολλά καρδιαγγειακά προβλήματα. Πρόσφατη έρευνα όμως Καναδών επιστημόνων αποδεικνύει πως το κρασί είναι και ένα πολύ καλό στοματικό διάλυμα! Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, το κρασί δρα προστατευτικά ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν ουλίτιδα, αλλά και ενάντια σε άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς που φωλιάζουν στη στοματική κοιλότητα. Αν λοιπόν ξεμείνετε από στοματικό διάλυμα ένα ποτηράκι λευκό ή κόκκινο κρασί είναι ό,τι πρέπει! Προσοχή όμως... όλα με μέτρο. Η υπερβολή μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπες με τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα!

Πηγή: www.zougla.gr
Πηγή