Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Χτενίσου και δείξε πιο αδύνατη!



Μπορεί το πρόσωπο σου να έχει αντί για έντονες γωνίες και ζυγωματικά λίγο γεμάτα μαγουλάκια, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να τα βάψεις μαύρα που δε γεννήθηκες με γωνίες αλά Αντζελίνα Τζολί. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και θα σου λένε όλοι πόσο σου πηγαίνει το νέο σου στυλ μαλλιών αλλά και πόσο έχεις αδυνατίσει.

Κούρεψε τα:

Όλα ξεκινούν με το σωστό κούρεμα. Τα φιλαριστά κουρέματα δείχνουν το πρόσωπο σου πιο λεπτοκαμωμένο και επομένως αφαιρούν όγκο από το πρόσωπο σου. Απέφυγε τα μονοκόμματα κουρέματα σε ίσια γραμμή που εκτός από πιο γεμάτη σε δείχνουν και μεγαλύτερη σε ηλικία. Φράντζα: μπορεί να σε ενοχλεί γιατί σου περιορίζει την όραση αλλά κατά τα άλλα σου προσθέτει πόντους στυλ. Προτίμησε να κρατάς τη φράντζα σου μακριά και λεπτή. Πριν πας κομμωτήριο, δοκίμασε στον καθρέφτη σου να δεις από ποια μεριά, δεξιά, αριστερά ή στη μέση σου ταιριάζει καλύτερα, έτσι ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων διαφωνιών με τον κομμωτή σου. Θυμήσου εκείνος κρατάει το ψαλίδι! Έχε κατά νου πως η γεμάτη φράντζα δημιουργεί μια νοητή οριζόντια γραμμή στο πρόσωπο σου κάνοντας το να δείχνει πιο γεμάτο και άρα εσένα πιο γεματούλα.

Μαλλιά ψηλά και όλα τα φτάνω:


Τα χτενίσματα που κρατούν τα μαλλιά σου στα ύψη, όπως μια αλογοουρά ή ένα πιάσιμο με κοκαλάκι, δίνοντας σου επιπλέον πόντους χτενίσματος σου χαρίζουν πιο λεπτή όψη. Θα πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, αν πιάσεις λίγα μαλλιά ψηλά με ένα κλάμερ αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους δημιουργώντας ένα λουκ που μπορεί να σε συνοδεύσει από το γραφείο ως το ποτό.

Χώρισε τα:

 Χώρισε τα μαλλιά σου στο πλάι και μην τα αφήνεις να κρύβουν το πρόσωπο σου. Κατά πρώτον, μην κρύβεις τα μάτια σου! Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, θέλεις λοιπόν η ψυχούλα σου να μη φαίνεται καλά; Αντίθετα τόνισε τα μάτια σου με το μακιγιάζ σου και έχε κατά νου ότι χωρίζοντας τα μαλλιά σου στο πλάι καμουφλάρεις καλύτερα τα λίγο γεμάτα μαγουλάκια σου.

Πες ναι στις ανταύγειες:

Οι ανταύγειες ή τα φλασάκια δίνουν στα μαλλιά σου «κίνηση», δημιουργώντας ταυτόχρονα μια παιχνιάδαρικη διάθεση που ξεφεύγει από τη μονοτονία της μονοχρωμίας κάνοντας το χρώμα των μαλλιών σου πιο λαμπερό. Προτίμησε ανταύγειες μέχρι 2 τόνους πιο ανοιχτές που πέφτουν ανάλαφρα πάνω από το μέτωπο σου και δείχνουν το πρόσωπο σου πιο αδύνατο και λαμπερό.

 [Γιώτα Απουτέ, sigmalive]

Πηγή
http://www.womangr.com/