Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Όλα για τις πανάδες




Οι πανάδες είναι ένα δερματικό πρόβλημα που απασχολεί δεκάδες ανθρώπους.

Μέχρι να διαβάσετε αυτό το άρθρο θα κατανοήσετε πλήρως γιατί το δέρμα αποχρωματίζεται και κυρίως τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό. Ο αποχρωματισμός του προσώπου είναι εντελώς ιάσιμος εφόσον χρησιμοποιήσετε το σωστό προϊόν για να απαλλαγείτε από αυτόν.

Πολύ απλά και χωρίς περίπλοκους όρους, όταν το δέρμα εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία, τα κύτταρα του δέρματος παράγουν μια χρωστική ουσία τη μελανίνη η οποία απορροφά την υπερτιώδη ακτινοβολία. Αυτό γίνεται για προστατευθεί και το εσωτερικό του σώματος από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες.

Είτε έχετε σκούρες καφέ κηλίδες, είτε η υφή του δέρματος είναι πιο σκούρα σε ορισμένα σημεία, αυτό γίνεται λόγω της παρουσίας αυξημένης μελανίνης.



Ο καλύτερος τρόπος πρόληψης των πανάδων είναι η χρήση αντιηλιακού κάθε φορά που βγαίνετε έξω, ακόμα κι αν είναι για είκοσι λεπτά. Αν όμως έχετε ήδη αναπτύξει πανάδες τότε υπάρχει ακόμα ένας εύκολος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτές.

Εφαρμόζοντας τη σωστή λευκαντική κρέμα στις πανάδες, μπορείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα στις πανάδες σας και μπορεί ακόμα να βελτιώσουν το δέρμα σας, να το κάνουν πιο νεανικό και πιο λαμπερό. Όλα εξαρτώνται από τι υλικά είναι φτιαγμένη η λευκαντική κρέμα και κατά πόσον είναι αποτελεσματικά στο να κάνουν τα εξής:

Να περιορίσουν την ποσότητα μελανίνης στο δέρμα σας:
Όσο λιγότερη μελανίνη εχετε στο δέρμα σας τόσο λιγότερος θα είναι και ο αποχρωματισμος. Το δέρμα σας φυσικά θα είναι φωτεινότερο και πιο λαμπερό. Γι' αυτό αναζητήστε τα εξής συστατικά στην κρέμα σας: extrapone (TM): το συστατικό αυτό έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την ποσότητα της μελανίνης μέχρι και 40%!! στο δέρμα μέσα από κλινικές μελέτες. Αυτό είναι το καλύτερο ποσοστό αφού εάν η μελανίνη μειωνόταν περισσότερο, το δέρμα σας θα ήταν πιο ευάλωτο στις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αυξήστε την ποσότητα των ενζύμων Coenzyme Q10 στα κύτταρα του δέρματος σας:
Αυτά τα ένζυμα είναι φυσικά αντιοξειδωτικά από αυτά που καταστρέφονται πρώτα από την υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία προκαλεί πανάδες. Εάν χρησιμοποιήσετε μια λευκαντική κρέμα που περιέχει αυτά τα ένζυμα, μπορεί να ενισχύσει τα φυσικά επίπεδα αυτού του αντιοξειδωτικού στο δέρμα σας και να μειώσει τις πανάδες. Επίσης θα βοηθήσει στην αποκατατάσταση της αποτελεσματικότητας των κυττάρων του δέρματος σας και την προστασία της ικανότητας του δέρματος να παράγει αυτά τα κύτταρα.

Επιπλέον αντιοξειδωτικά και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες:
Μια κρέμα για τις πανάδες με πρόσθετα φυσικά συστατικά όπως βιταμίνη Ε, λάδι σταφυλιού και βιταμίνη C μπορεί να μειώσει δραστικά την ποσότητα των ελεύθερων ριζών στο δέρμα σας, κρατώντας το πιο φωτεινό και πιο νεανικό.

Αν ψάξετε για όλα τα πιο πάνω συστατικά σε μια κρέμα λευκαντική κρέμα οι πανάδες σας πολύ σύντομα θα εξαφανιστούν, επιπλέον όλα αυτά είναι φυσικά συστατικά τα οποία προσφέρουν πολλαπλά οφέλη για το δέρμα σας και κυρίως θα διατηρήσετε τη νεότητα του.

Πηγή
http://www.omorfi.com